Persoonlijke bescherming van uw hond         

 

Bent u een slachtoffer van een geweldsmisdrijf of wil je het verkomen ??Verspil dan niet uw geld aan een alarmsysteem want dat kan omzeild worden .Je moet een man-stopper hebben die u en uw gezin beschermen (dus een getrainde hond).

Persoonlijke bescherming is een concept dat zeer populair is geworden in deze tijd van inbraak,thuis invasies ontvoeringen en andere gewelddadige misdaden.Als iemand vraagt naar beschermings middelen ,krijgt u waarschijnlijk waarschijnlijk een heel scala van antwoorden.

Maar hebben deze maatregelen effect???in sommige gevallen wel misschien maar of ze echter werken ??De statistieken tonen aan dat zelfs de meest complexe security systemen kunnen worden omzeild.

Bij ons werkhondenkennel nooitgedacht trainen wij en hebben wij, het gevoel dat we een veel betere manier om uw huis/gezin of bedrijf te beschermen .

De eigenaar van een opgeleide hond heeft niet alleen een trouwe metgezel maar ook een volledige een huishond die met kinderen kan en rustig aan uw voet kan liggen,hij/zij zal enkel op uw commando reageren een volledige uitgegroeid en beschermende Man-stop.

Een potentiele aanvaller zou twee keer nadenken voor hij/zij iets doet naar u of uw gezin of woning

Een getrainde hond zal uw huis of uw gezin altijd blijven beschermen of bewaken !! Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK